Iniciativa UNESCO ‘El futur de l’educació’. Consulta oberta

 

 

 

Iniciativa UNESCO ‘El futur de l’educació’ [Futures of Education]

Debat mundial sobre com cal reinventar l’educació, l’aprenentatge i el coneixement en un món de creixent complexitat, incertesa i fragilitat.

Les Càtedres UNESCO i Xarxa UNITWIN han contribuït a la reflexió sobre el futur de l’educació amb el document Humanistic Futures Learning.

En el següent report trobareu una actualització (març de 2021) del treball dut a terme per la Comissió Internacional independent que dona compte de la iniciativa i la seva finalitat, en el qual s’inclou un esquema provisional de l’informe que es presentarà a la Conferència General de les Nacions Unides el novembre de 2021 i una explicació dels principals punts i arguments previstos actualment per a cada secció i subsecció.

Podeu fer arribar les vostres propostes o reflexions abans de final d’abril per correu electrònic a futuresofeducation@unesco.org o per mitjà de la plataforma en línia https://en.unesco.org/futuresofeducation/2021‐consultations